Nästan i Miami men utan tur

Igår var vi på Travel News Market för att spana resetrender, fylla på godisförråden och stifta bekantskap med intressanta utställare. Framförallt talade vi länge med BCD Travel om vikten av att lyfta fram mjuka värden i sin kommunikation och hur svårt det kan vara att nå fram i bruset, och med Viking Line och Tott […]

Igår var vi på Travel News Market för att spana resetrender, fylla på godisförråden och stifta bekantskap med intressanta utställare. Framförallt talade vi länge med BCD Travel om vikten av att lyfta fram mjuka värden i sin kommunikation och hur svårt det kan vara att nå fram i bruset, och med Viking Line och Tott […]

Igår var vi på Travel News Market för att spana resetrender, fylla på godisförråden och stifta bekantskap med intressanta utställare. Framförallt talade vi länge med BCD Travel om vikten av att lyfta fram mjuka värden i sin kommunikation och hur svårt det kan vara att nå fram i bruset, och med Viking Line och Tott Hotels om deras syn på branschen och hur de upplever sina respektive positioner på marknaden idag. Vi stod även länge och samtalade med Cyprus Tourism Organisation och drömde oss bort till varmare breddgrader. Vi diskuterade också hur mycket världsläget påverkar vårt resande idag.

Vi var ju också som alla andra förbi SAS, för att pröva lyckan på en resa till Miami. Dessvärre hade vi inte turen med oss denna gång och gick istället hem med alldeles för många resetidningar att gotta oss med. På det stora hela, en härlig förmiddag med många nya intryck och givande möten.

Trevlig helg!

Dela detta