Mot solen!

På torsdag ska vi drömma oss bort till varmare breddgrader. Då är det nämligen dags för resemässan Travel News Market i Stockholm. Vi hoppas på att få rikligt med inspiration, träffa spännande företag och lära oss något nytt om resebranschen. Vi arbetar idag med flera viktiga aktörer inom resesektorn däribland British Airways och Amadeus och […]

På torsdag ska vi drömma oss bort till varmare breddgrader. Då är det nämligen dags för resemässan Travel News Market i Stockholm. Vi hoppas på att få rikligt med inspiration, träffa spännande företag och lära oss något nytt om resebranschen. Vi arbetar idag med flera viktiga aktörer inom resesektorn däribland British Airways och Amadeus och […]

På torsdag ska vi drömma oss bort till varmare breddgrader. Då är det nämligen dags för resemässan Travel News Market i Stockholm. Vi hoppas på att få rikligt med inspiration, träffa spännande företag och lära oss något nytt om resebranschen. Vi arbetar idag med flera viktiga aktörer inom resesektorn däribland British Airways och Amadeus och ser Travel News Market som ett ypperligt tillfälle att suga i oss av trender och nya rön hos kollegor och konkurrenter. Vi hoppas också på att få stifta nya bekantskaper och att fylla på pennförrådet!

Bland de utställare vi har spanat in så ser vi ett stort fokus på ett av våra favoritområden – flygbolag, men det finns även många intressanta utställare som främjar turistnäringen i andra länder. För att inte tala om alla fantastiska hotell och tekniska reselösningar som vi ser fram emot att lära oss mer om.

Hoppas vi ses där!

 

Dela detta