Sök praktik hos oss i vår

Vill du få erfarenhet av vad det innebär att jobba på en PR- och kommunikationsbyrå? Vi på Text100 söker just nu kvalificerade studenter som vill praktisera på vårt härliga Stockholmskontor våren 2018. Text100 har över 20 års erfarenhet av att leverera innovativa och integrerade kommunikationslösningar i Sverige, Norden och internationellt, med fokus på kunder inom […]

Vill du få erfarenhet av vad det innebär att jobba på en PR- och kommunikationsbyrå? Vi på Text100 söker just nu kvalificerade studenter som vill praktisera på vårt härliga Stockholmskontor våren 2018. Text100 har över 20 års erfarenhet av att leverera innovativa och integrerade kommunikationslösningar i Sverige, Norden och internationellt, med fokus på kunder inom […]

Vill du få erfarenhet av vad det innebär att jobba på en PR- och kommunikationsbyrå? Vi på Text100 söker just nu kvalificerade studenter som vill praktisera på vårt härliga Stockholmskontor våren 2018.

Text100 har över 20 års erfarenhet av att leverera innovativa och integrerade kommunikationslösningar i Sverige, Norden och internationellt, med fokus på kunder inom teknik- och IT-branschen. Under praktikperioden kommer du få insikt i hur vi hjälper företag och organisationer med strategisk rådgivning, kommunikationsplaner, medierelationer, medieträning, kriskommunikation, sociala medier och integrerad kommunikation.

Du kommer få lära dig om medierelationer och även få praktisk kunskap och grundläggande färdigheter i de verktyg vi arbetar i. Är du driven, ivrig att lära och gillar att ta för dig kommer du passa bra in hos oss då våra praktikanter blir en naturlig del av våra kundteam.

Praktiken är på heltid i minst 10 veckor under vårterminen 2018.

Det här kommer du får ta del av hos oss:

 • Vara en del av och stötta 4-5 kundteam
 • Ta fram utkast till pressmaterial såsom pressmeddelanden, media alerts och säljande texter
 • Omvärldsbevakning
 • Skapa och underhålla medielistor och kontakta journalister
 • Delta vid veckomöten/avstämningar, ”brainstorms” och analyser
 • Delta i veckovisa Text100-möten, workshops och andra aktiviteter

Vi söker dig som:

 • Studerar media och kommunikation eller motsvarande
 • Har intresse för marknadskommunikation, PR, content och sociala medier
 • Har stark muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga på både engelska och svenska
 • Kan arbeta självständigt likväl som del av ett team i en föränderlig miljö
 • Har en passion för teknik
 • Älskar chips, avokado och leverpastej

Stort plus om du kan finska eller något av de andra nordiska språken, men inget krav!

Låter detta som något för dig? Skicka ditt CV och ett personligt brev till Annika.Falkman@text100.se så hör vi av oss.

 

Dela detta